29 Ağustos 2012 Çarşamba

merhaba..

eskiden şarkı sözleri hiç dikkatimi çekmezdi.. şimdi ise şarkıların sözleri adete bıçak gibi saplanıyor.. acıta acıta.. defalarca.. bazan nasıl bu kadar aptal olabiliyorsun diyorum kendime.. ama her şey insanın o çok bilmiş mantığı ile olsaydı o aptalca gelen işler olmazdı ki.. bir tarafımda hala bir şeyler beni zorluyor ve ben o tarafımı bastırmakta zorlanıyorum.. ben zorlanıyorum..

sağlıcakla kalın..

28 Ağustos 2012 Salı

merhaba..

iyi olmaya ihtiyacım var.. trip değil ama.. mutluluk bana uzak olan.. hissetmemeye çalışıyorum artık.. çünkü hislerim acı veriyor.. duygusuzca yaşamaya çalışıyorum..ama o da zor.. kendimle baş başa kalmak istemiyorum hiç.. kaldığım an boğulacak gibi oluyorum.. patlıyorum.. olanları.. onu düşünmek.. merak falan.. benim en iyi öğrendiğim sabır oldu herhalde.. ve korkak ben artık daha da korkak oldum sanırım.. iyi olmalıyım..

sağlıcakla kalın..

27 Ağustos 2012 Pazartesi

merhaba..

dolaptan bir nektari aldım.. yiyerek merdivenden iniyorum.. hayvan gibi düşünerek.. tam o sırada.. düşüyordum.. neyseki kolumla korkuluğa dayandım ve son anda kurtardım kendimi.. ama kolum kötü.. ben hala düşünüyorum..

sağlıcakla kalın..

24 Ağustos 2012 Cuma

merhaba..

olmuyor.. 

sağlıcakla kalın..

23 Ağustos 2012 Perşembe

merhaba..

bir başıma kaldığım zamanlar kafayı yiyecek gibi oluyorum.. kalbim sıkışıyor.. bunalıyorum.. sorular sorular.. verilemeyen cevaplar.. düşünmek istemiyorum diyip.. düşünmekten alıkoyamamak.. kendimi çok çaresiz hissediyorum.. hani bu bir trip hali de değil.. aman hayat bana kötü dünya bana kötü tribi vs..benim kendimi toparlamam lazım.. bu durumdan kurtulabilmeliyim.. içim içimi yiyor.. kızıyorum ediyorum.. kendime sayıyorum.. daha güçlü olmalıyım..

sağlıcakla kalın..


merhaba..

kaçmak istiyorum birçok şeyden.. insanın yaşıyorum sandıklarının hepsinin yalan olması.. bir oyun olması.. ve buna karşı senin bütün gerçekliğin ve samimiyetinle o oyunda eritilmen.. can acıtıyor.. düşünmek istemiyorum.. ama bunu beceremiyorum.. kızmak istiyorum kızamıyorum.. hala öfkemi kontrol altında tutuyorum.. çünkü ona yenilip yanlış birşeyler yapmaktan çekiniyorum.. bir yalanı yaşadığını öğrenmek zor o yalana göre planlar yapıp.. hayatında birşeyleri değiştirmeye çalışıosan daha da zor.. ve acı verici.. çaresizce sesini çıkaramadan oturup kendini yersin..

sağlıcakla kalın..

8 Ağustos 2012 Çarşamba

merhaba..

mutluluk uzak olandır bazılarımıza.. beceriksizlikten ya da iyi niyetten.. şair bir şiirinde bunu çok iyi anlatıyor.. yüzeyselleşiyorum başaramadıkça.. duygulardan uzak kalıyorum.. yalnızlık duygusunu.. hissedememeyi içselleştiriyorum.. böyle olmamasını ne kadar istesemde.. benim  istemediklerim oluyor.. en iiyi bildiğim şeyse sabretmek.. ama acı geliyor bazan yanımda uyuyacak biri olamayacak hiçbir zaman.. ki bu beraber yatma mefkuresi seks olgusundan ayrı tamamen masumane ele aldığım bir durum.. artık hayal kırıklığı yok hayatımda.. çünkü hayal kırıklığımı yaşamam için beklentilerim olmalı insanlardan ve kimseden bir beklentim yok.. şu sıralar dengesizim.. bir anda asabileşebiliyorum.. bilemiyorum.. salak gibiyim..

 sağlıcakla kalın..