21 Ekim 2012 Pazar

merhaba..

bir şeyler yapmaya çalışıyorum.. ama elde hiçbir şey yok.. bazan fazlasıyla umutsuzluğa kapılıyorum.. ama sonra bir tebessümle geçiştiriyorum.. olmasını istediklerim ve olanlar.. ama ne olursa olsun yaşama dair yaşamaya dair umutla bakıp gülmeye çalışıyorum.. yaşadığım bütün olumsuzluklar kendi yanlışlarım ve eksiklerimdendi artık böyle bakıyorum.. ve kendimi tamamlaya tamamlaya daha ben oluyorum.. ama ben olurken en büyük korkum yalınlaşmak.. yalnızlık ise korktuğum bir şey değil.. alıştığım bir şey..  tebessüm ederek düşe kalka bazan da ağlayarak yaşamaya devam..

sağlıcakla kalın..

9 Ekim 2012 Salı

merhaba..

blogun şahit olduğu 3. yaşım bu ama doğduğum günden sayarsak 20 oldum.. ve gerçekten büyüdüğümü düşünüyorum.. her yeni yaşta aynı hisse kapılmadım.. ama bu yaşımda bu hisse kapılmak beni mutlu da etti.. cafcaflı şeyler diyemiyeceğim kendime.. doğmuşum işte.. o olsaydı bu olsaydı konularına girersek.. girmeyelim koca bir keşke diyorum sadece.. bu arada doğumgünümde evde buldum.. önümüzdeki ay başı yeni evimdeyim bir aksilik olmazsa.. bu iyi oldu.. bana ve size güzel günler.. yeni yaşım da kutlu olsun..

sağlıcakla kalın..

1 Ekim 2012 Pazartesi

merhaba..

insanlarla ilişkilerimi gözden geçirme gereği duyuyorum ve soğuyorum insanlardan.. şu sıralar daha çok kendi kabuğuma kapanmış durumdayım.. farklı bir şekilde büyüdüm sanki.. olgunlaştım.. aynı tepkileri vermiyorum artık.. bu iyi bir şey.. daha fazla düşünüyorum.. kendimi entellektüel açıdan geliştirmeye çalışıyorum.. almam gereken kitaplar var ama param yok bu aralar.. bir de ev bakıyorum.. normalde şimdi çıkmış olacaktım ama bir aksilik oldu.. eve çıkınca daha rahat olacağım.. yol işkencesinden kurtulmak iyi olacak.. umarım iyi olur..

sağlıcakla kalın..