2 Haziran 2010 Çarşamba

merhaba..

dün gece hava çok rüzgarlıydı..ama ben yine camı kapatmadım..odamın camı hep açık..sabah uyandığımda da sular kesikti...depoya baktım meğer motor devrede değilmiş o yüzden boş kalmış..ben de 1.5 litrelik su ile elimi yüzümü yıkadım..ve diş fırçaladım..otobüste hep güzel ablalar benim yanıma oturuyor..tabi bunun nedeni ne olabilir dedim..belkide azgınlarla dolu otobüs içinde en mülayim en güven verenlerden biri olduğum için..çarşıda hep tanıdık görüyorum..adım başı selam ver..bazılarına selam varmemek için hafif yön de değiştiriyorum..haftaya bizim balo var..ben hala kıyafet konusunu halletmedim..internetten bakıyorum biraz..tembellik işte..aslında alışverişi sevmememden kaynaklı sıkılıyorum..ben de önceden kısa kısa belirliyorum ne alacağımı alırken işimi çabuk halledeyim..çok sıkılıyorum..yapacak bir şeyler yok..gece televizyona bakayım diyorum orda da bir şey yok..uyuyamıyorum da..sadece sıkılıyorum...

hafta başından beri israil devletinin yardım gemilerine yaptığı saldırı konuşuluyor..evet israil insanlık suçu işlemiştir..ama korktuğum da belli çevreler tarafından hortlatılmaya çalışılıyor..bu durum yahudi düşmanlığına çeviriliyor..üzücü bir durum..devletlerin yanlışları toplumlara mal edilemez..görüyoruz ki durumu protesto eden yahudiler de var..umarım bu yahudi düşmanlığına dönüşmez..her kimliği geriye atıp insanlık paydasında buluşmalıyız..barış ve sevgi için..

yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşçesine
bu hasret bizim..

Nazım Hikmet


savaşa hiç gerek yok..savaş karşıtı,insani duygularla hazırlanmış güzel bir çalışma..ben de ablamın bilgisayardan dinlemiştim bu parçayı..son sözü edebiyata ve müziğe bıraktım..:)

barış ve huzurun olduğu dünya ümidiyle..

sevgiyle kalın..

sağlıcakla kalın..

3 yorum:

Günlüğü Tutan Delikanlı dedi ki...

Balo gibi etkinliklerde kıyafet almak sinir bozucu bir şey. Bi' de ben kolay beğenen biri değilim, işkence. Genelde almaktan vazgeçerim ben. Evdekilerden giyerim. =)

Dalgaları Aşmak dedi ki...

Merhabalar,
tesadüfen rastladım bloguna sevgili AGIN.Epeyce de okudum :)Ve henüz 17 yaşında bir gencin,bu kadar güzel yazması,ülkesine ve dünyaya bu kadar duyarlı olması o kadar duygulandırdı ki beni.Abartı gelebilir belki sana ama otobüste,dolmuşta,sokakta rastladığım senin akranların hayal kırıklığı yaşamama neden olmuyor değil.Senin gibi gençlerin çok olduğuna inanmak istiyorum ben.Blogunu hemen izlemeye alıyorum.
Sınavında şimdiden başarılar diliyorum.Umarım istediğin okulda okuma şansını elde edersin.

Sevgilerimle

agin dedi ki...

*günlüğünü tutan adam

inanki ben de haz etmiyorum bu durumdan ama lazım..ve sendeki sorun bende de var beğenemiyorum..ama artık hafif klasik bir kıyafete de ihtiyacım var..ceketim yok yahu..:)

*dalgaları aşmak

teşekkür ederim...tek yaptığım amacıma odaklanmak ve insan olmaya çalışmak..
ben de bazen çoğu yaşıtım hakkında düşündüm..acaba gelecek ile sözleşmeleri mi var dediğim oldu..ama vardığım sonuç sadece kendilerinin de ne yaptıklarının bilincinde olmamasıydı..
tekrar teşekkür ederim..