12 Ekim 2010 Salı

merhaba..

bugün kötüydü ya..dersane başladı..uff böle mal bir sınıf olamaz..hatta bir kızı boğasım geliyor..ilk günden bir de..neyse doluydum bugün..uzun bir aradan sonra ilk kez ağladım..neden ağladım..ağladım işte..ve bir süredir düşündüğüm bir şey var..burda paylaşmam büyük bir ihtimalle..ama çevremde paylaşacağım bir kaç insan var..peki bilen var mı..var tabi..bir kişi biliyor..bakalım belli olur zamanla..sonra hala birine kızgın olduğumu farkettim..ve bu içimi dökmeden de geçemeycek sanırsam..içimi dökmekten kasıt konuşmak..akşamüstü dışarı çıktığımda havayı soluduğumda aşk havası dedim nedense..üzüldüm..biri olsun isterdim..isterim..yalnızlık da zor..her türlü..agin için zor bir sene olacak..bu yazıdan sonra bir zeki müren fena olmaz..efkarlanalım..

sağlıcakla kalın..

gök yüzünde yalnız gezen yıldızlar..


*videoyu izleyemiyorsanız..junıorun blogda youtube a erişimin nasıl yapılabileceğinin yöntemleri birçok kez yer aldı..ordan bilgi sahibi olabilirsiniz..

9 yorum:

Jove dedi ki...

yine de gülelim biz.. demiştin sen

agin dedi ki...

ahah:) haklısın yine gülelim o zaman..

sdfasdf dedi ki...

uzun süredir düşündüğün bir şey? çok fazla düşünme yahu yanlız başına. sonra daralırısın mazallah. kim biliyorsa git anlat ona. için rahatlar en azından

agin dedi ki...

uzun süre düşündüğüm şey hırpalamıyor beni..gayet barışığım..sadece paylaşmayı düşündüğüm insanlara ne zaman sölemem grektiğine karar veremedim..

. dedi ki...

kızlar boğulmaz agin -_- sabret. :D

agin dedi ki...

ama bak dobrayımdır..yani umarım o kız öyle devam etmez..

. dedi ki...

hak ediyosa çak iki tane ağzına derdim ama kız olduğu için demiyorum :D neyse cinsse her şey mübah :D

agin dedi ki...

çakmak yok..şuan beklemedeyiz..çok sinir bozarsa..kelimlerle döverim..sakin ve saygılı..:D
ya da uyarırım..

AltınDişliHayriye dedi ki...

büyük aşklar nefretle başlar mesela ben ilk sevdiğim ovlanın şeyine tekme attıydım şimdi olsa pamuklara sarmalar sarardım.