27 Temmuz 2010 Salı

merhaba..

yahu günlüğünü tutan delikanlı beni çanakkaledeyken mimlemişti saolsun..kusura bakmasın biraz geç oldu..

1. Hangi işleri yarım bırakırsın yada bıraktığın neler var?

bir şeyi yarıda bırakmayı sevmem ama her şeyi de yarıda bırakabilirim..özellikle suyun tamamını içmem en azından dörtte birini bırakırım..

2. Yakın zamanda kaybettiğin biri var mı?

geçen sene mayıs sonu kuzenim vefat etti..üzücüydü ama hayat devam ediyor ve bir kötü hatıra olarak duruyor..

3. En ağır bulduğun, sana dokunan bir yemek var mı?

ağır yemek yoktur bence..ama patlıcan yemeklerini ve biberi sevmem midemde sevmez..geriye kalan herşeyi yeme potansiyelim var..ama yermiyim..yemem...

4. Cinsellik ve aşk anlamında unutamadığın biri var mı?

yok yahu ne gerek var..unutulabilmek ve unutabilmek güzeldir..

5. Çocukken sevdiğin çizgi filmler?

şirinler, taş devri, jetgiller, tom ve jerry, bugs bunny, duffy duck.. hepsi yahu..

6. Blogger'a ne zaman kayıt oldun? Kim vesile oldu? Nereden duydun?

12 eylül 2009 tam tarihi..darbe yıldönümde özgür bir düşünce ortamı olarak açtım..serkandan gördüm blog işlerini..

7. Çok paran oldu neler yaparsın?

parayı sevmem..ama sıkıntım olmayacak..yani her şeye yetecek..çok param olursa öğrenci okuturum..bir de yat alırım..

isteyenler yapabilir..

sağlıcakla kalın..

26 Temmuz 2010 Pazartesi



merhaba..

sevgili dalgaları aşmak, blogumu 'the trendy blog' ödülüne layık bulmuş.çok teşekkür ediyorum kusura da bakmasın geciktim biraz...ödülün yaratıcısı the trendy treehouse adlı blogun sahibiymiş..

trendy blog ödülünün bazı kuralları da var..onlarda şunlar:

-blogunuzda ödülle ilgili post hazırlamak.(size ödül veren kişiye teşekkür etmek)
-postunuzda bu ödüle layık gördüğünüz 10 arkadaşınızı belirtmek.
-postunuzda ödülün logosunu yayınlamak.(trendy treehouse url linkini vererek)
-ödülü verdiğiniz 10 bloggera aynı kurallarla kendilerininde 10 kişiye ödülü haber vermelerini sağlamak.

ve benim trecihlerim..(alfabetik sıra:D)

batuhan kaygı
duygu ergun
günlüğünü tutan delikanlı
insanat
junior
kırmızı balon
martie
mr.erdel
onur bayrakçeken
serkan

sağlıcakla kalın..

25 Temmuz 2010 Pazar

merhaba...

havalar çok sıcak..günler geçmiyor..sıkılıyorum..arada çarşıya pazara gidiyorum..dün akşam biraz farklıydı..bir durum hakkında kesin bir kanıya vardım...ve bekliyorum..bir de biriyle takıştım..biraz sert oldu..internette yaşandı ama gerçek biir kavga ortamına neden olabilirdi..ama ben adamı kaale almayıp ezici tavırla deli etmeyi tercih ettim..neyse yahu güzel bir haziran karışık bir temmuz..bakalım ağustos nasıl olacak..hayat devam ediyor..ve her zaman dediğim gibi her şey neden güzel olmasın ki..yeni başlangıçlar bekliyor beni öyle hissediyorum..ve bu aralar hislerim nedense gerçekleşiyor..ha bir de geçenlerde bir nişandaydık..görücülerim çıkmış..kısmetim açık yani..

sağlıcakla kalın..

21 Temmuz 2010 Çarşamba

merhaba..

yahu havalar çok sıcak bol bol terliyorum..birde yapacak birşeyler yok sıkılıyorum da..tek yaptığım uzanma şekilleri üzerine yüksek lisans..

ablam çalışmaya başladı bu hafta..alışmış tabi rahata sabah erken uyanmak zor geliyor..alışacak artık..acemi şoför arabayı çıkarırken bahçe duvarına sürtmüş..dalgındım diyor..

bu akşam dayımlardaydık..tam ortam oluşmuştu..rakı eksikti bir..mezeler balık peynir ama rakı yoktu işte..vardı ama günümüzde değildik..

şu üniversitelerden gelen kargolar bıktırdı..yahu bir de ev hali var..dalgınlığına geliyor insanın..üstü müsait değilken açıyor kapıyı..aman ne olcak sanki..anadan üryan açmıyoruz ya:)

bugün akşamüstü annemle komşular bahçede oturmuş çay içiyor..ben de kuru kuruya içmesinler diye mesir macunu verdim..yanlış anlamayın yahu..kuru üzüm de yolladım.

bahçedeki şeftali ağacı bu sene bol şefftali verdi..dün yiğitle kopardık..annesine getirdi süpriz yaptı kendince..küçük çocuk, bugün gittiğimiz dayımın oğlu..sonra babam gitti biraz getirdi..yahu bunlar hale gelenlerden güzelmiş dedi..nektariler de daha tam olmadı onlar da olsa bir an önce..babama hava atarım..

canım tatil istiyor..babam dur diyor çanakkaledeydin zaten..dayım bizle gel dedi ama gidemem tercih işlerini halletmeliyim bu hafta..tercih kılavuzları da gelmemiş hala..ösym nin siteden bakıyordum..bugün junıor de attı yüklü duruyor şimdi bilgisayarda..hoş insanın güveni de kalmadı ya ösym ye..

meclis tv yi izliyorduk bu akşam babamla..taş atan çocuklar yasası görüşülüyor..yahu bazı kafatasçılar o çocukları ne olarak görüyorsa..yazık yahu... sen sonra o çocuklara devletini sev diyeceksin..neyse neyse geriliyorum..

sağlıcakla kalın...

19 Temmuz 2010 Pazartesi

merhaba..

havalar sıcak eriyorum yahu..bir de bizim buralarda fabrika yanıyor..helikopter ve uçak sesinden de durulmuyor..biraz da duman altı olmaya başladı..tam duman güzergahı üzerinde kalıyoruz uzak olmamıza rağmen..

bu arada artık tercih sürecide başladı..ama başlamadan kılavuzlarda yanlışlık espit edildi..dakika 1 gol 1.. bakalım daha ne hatalar çıkacak..

yahu geçen haberlere bakıyorum saçma birşey var..ece erken sevgilisine demişki benim için naparsın..o da saatimi denize atarım demiş..ece erken inanmamış o da atmış..saat 26 bin euro imiş de cart curt..yahu bu insanların birbirlerine verdiği değer parayla ölçülür olmuş..

mesir macunu yiyorum bir de mesir macunlu lokum..macun pek güzel değil ama lokum iyi..bu bülent arınçın attıklarından değil..hususi alındı..onlardan olsa yememki..neyse biraz serinledi hava şimdi..

sağlıcakla kalın..

16 Temmuz 2010 Cuma

merhaba...

yahu şu sınav sonuçları biraz karıştırdı kafamı..şimdi açıklanan kılavuza göre bayağı umudum var..bu arada dersaneden aradılar..fotoğraf istiyorlar..öylesine girdiğim sınavda türkiyede ilk 500 e girmişim..ama bu beni ilgilendirmiyor tabi..kendi alanımla daha çok ilgileniyorum..sadece bu sıramı burs için kullanabilirim..neyse umudum arttı...umarım her şey güzel olur..

sağlıcakla kalın..

15 Temmuz 2010 Perşembe

merhaba..

herşey her zaman istediğimiz gibi olamayabiliyormuş...ama bu demek değil ki güzellikler bizi beklemiyor..

sağlıcakla kalın..

13 Temmuz 2010 Salı

merhaba..

bir temmuz akşamı balkona oturmuşum..kulakta kulaklıklar çalan parça yiğidim aslanım..manasız diyebileceğimiz bir duygulanma..

çarpıyor yüreğim..düşünüyorum boşa mı bu ülke için idealist olmak..uğruna hükümler giydiğin halk tarafından kabul görmemek..değer mi diyorum..evet belki de değmez ama yaradılışı vardır insanın..her şeye rağmen şarabını vermek için alkan içinde ezilenleri düşünür..ben neyse de üstatlar da hep bunu yapmamışlar mı..ne derdi vardı nazımın paşa torunuydu..sabahattin ali pekala yalakalıkla yükselebilirdi..uğur mumcu turgut özalın başyazarlarından olabilirdi..denizler hukuk fakültesini bitirip iyii paralar kazanabilirlerdi..ve daha birçoğu..dedim ya o yaradılışları kendilerinden önce toplum diyordu onlara..

agin diyorum yaşın 17 neden düşünürsün bu insanları bu kadar..kiminle nasıl yatabilirim derdine düş..şu gece nerde eğlenirim..gelecek sana mı kaldı..ama olmuyor işte..sabah uyanıp alıyorum gazeteyi..10 yıldır köşe beyleri ben 10 yılı hatırladığım için bu rakamı verdim aynı şeyleri yazıyor..okuyorum yine..şu sorun bu sorun..kızıyorum iktidara muhalefete..ve en çok da yurttaşıma..perşembe günü sınav sonuçları açıklanacak..olur mu hukuk bilmem..ama aktif siyaset fikri eskisi kadar canlı değil ben de..bu ülkede yaşama fikride..bu topraklarda ölümümün normal olacağını da düşünmüyorum..ve yaşamak da istemem..insanın insan olmadığı bir ülkede..
neyse neyse şarkılar etkiliyor bazan insanı..

sağlıcakla kalın..

9 Temmuz 2010 Cuma

merhaba..

artık döndüm..uzun zaman olmuş..aslında salı sabah döndüm ama biraz rahatsızım..sınavlar çok da iyi değildi..önümüzdeki hafta açklanacak sonuçlar görcez ne olmuş ne olmamış..onun dışında çanakkalede gezdim tozdum yüzdüm..ama son zamanlarda sıkıldım biraz..arkadaşlarımı özledim..ben çanakkalede olduğum için görüşemedik..ben gelince de onlar gittiler tatile..haftaya görüşcez sanırım..aslında şuan önümüzdeki haftayı sabırsızlıkla bekliyorum..istediğim sonucu alabilecek miyim bilmiyorum..umarım her şey güzel olur..

sağlıcakla kalın..