25 Haziran 2011 Cumartesi

merhaba..

bugün ayağımda terlik varken farkettim..benim ayak parmaklarım gayet etli..ve bazı insanların ayak parmakları bence hoş durmuyor bu açıdan biraz daha iyiler sanki benimkiler..yolunda gitmese de hayatta birçok şey..sabretmeyi bilmeli..düşündüğüm şeyler aynı etrafında dolanıyorum..günlük hayata devam..her zamanki gibi gülmeceler..hayat arsızı diyorum kendime..ama zihnim hep bir kaos ortamına gebe..düşündüklerim önemli..ama elimde değil..ben sadece olmasını ister arzularım..ama her şey istediğim gibi gitmez..bu imkansız da zaten..ama cidden istediklerim ufak şeyler..ama değerliler..birkaç aya birçok şey belli olacak.. iyi ya da kötü.. tabi kaos hiç bitmez..hayat nasıl iyi diyoruz işte..agin güler..agin üzülmez..aginin sıkıntısı olmaz..bazan daha güçsüz olduğumu düşünsem de..her geçen gün biraz daha büyüyorum sanki..umarım bu yazı güzel olanlarla bitiririm..benim hayatımda yer etmek zordur..hayatımda bir şekilde yer alan bütün insanlar değerlidir..ne bileyim hani bazan insanlara verdiğim değerin karşılığını bekliyorum..ve bunu göremeyince üzülüyorum..belki fazla hassasım..iyi insanımdır..temiz çocuğumdur..efendiyimdir..insanlar söyler bunu..içimdeki kötüyü sergileyemiyorum ben..olmuyor..yok işte hep böyle kaybeden olucam hayatta..ama gülücem..hep kırılcam..ama kırmıcam..hep kızacağım ama kızdırmayacağım..severken sevilmeyeceğim üzüleceğim..beni seveni sevemeyince buna da üzüleceğim..ve şu hayatımda hep yalnız yaşayacağım..duvarlarım ve ben..o duvarları aşmak isteyene ben izin vermeyeceğim..aşmasını istediklerim ise aşmak istemeyecek..hayatımda metaya biraz daha yer olsaydı belki daha az üzülürdüm..kendimi daha fazla kandırırdım..hoş ben böyle de mutlu olmayı öğrendim..hadi o zaman gülelim biz yine de..

sağlıcakla kalın..

2 yorum:

Dr.eamer dedi ki...

biliyorum çok esir aldım ama..ben böyle kendimi tam ifade edemeyip de aynı benim gibi olan ama kendini ifade edenleri görünce hemen koşup sarılasım geliyo..


okul filan beynimin edebi yarımındaki kıvrımları düzlediğinden artık yazamıyorum ne yazık ki..

şu "severken sevilmeyeceğim üzüleceğim..beni seveni sevemeyince buna da üzüleceğim..ve şu hayatımda hep yalnız yaşayacağım.." kısmı varya.. yani bu kadar uyar bişiler..aynı gün birine açılıp karşılık bulamamak ve hiç ummadığım birinden ilgi görüp karşılık veremiyeceğim için ona saatlerce ağlamak..

şuan azıcık da olsa mutlu olduğum tek nokta (belki biraz bencilce farkındayım) ben TEK değilmişim..

evet yazılar güzel sabaha kadar okurum heralde..

"ceviz ağacıyım" kısmına hiç girmiyorum, adeta asırlık bi çınarım:D

eline,diline,yüreğine sağlık..inşallah gönlünce gider her şey..

[p.s.bu yorumu da silebilirsin çok salak gelirse..]

agin dedi ki...

*dr eamer

teşekkür ediyorum..ben de yazarak rahatlıyorum biraz..umarım hepimizin gönlünce olur herşey..tek olmadığım durumu pek mutlu etmiyor beni..iyi bir durum değil çünkü..seninde yüreğine sağlık..