3 Mayıs 2010 Pazartesi

karar(sızlık)

merhaba..bugün traş olmadan okula gittim..üşendim olmadım..bahçede bankta uzandım bol bol..böyle giderse iyice çikolata olacağım..saçlar arap kıvırcığı olsa araplara benzerdim ama şu haliyle latin, ispanyol bir hava var..artık güneş kremi kullanmalıyım..okulda gözümün iliştiği birkaç kişi var ama bir gördüğümü bir daha görmek zor oluyor..bugün otobüste çok şeker bir çocuk vardı...2 yaşında sarışın zeki bir çocuk..adı emin'miş epey oynadık..ben çocukları severim yahu belki ondandır..ileride de çok iyi baba olacağımı düşünüyorum..bu akşam eserleri ve yazarlarını kağıda dökmeye devam ettim, beş hececiler de bitti..şuan 4 sayfa oldu..daha çok var..hala aklımda hukuk eğitimini türkiye gibi hukuk ve hukuk adamı olmayan bir ülkede alıp almama konusunda soru işaretleri var..bazı şeyler cidden daha katedilmesi gereken çok yol olduğunu gösteriyor..

bugün yalnızın durumları şiir(ler)inin sonuncusnu yayınlayacağım..blogumla ilgili önemli bir dönüm noktası olacak kararım kesinleşirse..

sağlıcakla kalın..

Yalnızın Durumları XXIV

Her leke
Kendisiyle çıkar.

Özdemir ASAF

2 yorum:

Günlüğü Tutan Delikanlı dedi ki...

Ne olursa olsun Türkiye'nin hukuku bırak bilim seviyesi Batıyı geçemez. Ama Türkiyenin de en iyilerinde okumak güzel bi' durum. Bence.

sdfasdf dedi ki...

Sarışın ve adı emin. Evet iki yaşında olmasa kesinlikle tipini merak edeceğim birisi :)Aynı durumun biraz farklısınıben de yaşıyorum. Sinemanın Recep İvedik türevlerinin tekelinde olduğu bir ülkede sinema okumak :) idealist olmak güzel şey...