28 Mayıs 2010 Cuma

merhaba..aradan sonra biraz toplumsal bir yazıyla girdim..bugün biraz benden biraz ordan burdan yazayım..

yahu ben çok kilo verdim..eridim bittim..pantolonlarım durmuyor belde..aslında pek pantolonumda yok ki gerek de yok..pantolon giymiyorum pek:)2-3 günde bir kahvaltı yapıyorum..arada akşam yemeği...neden böyle oldu yahu..bir de bu hafta içi ellerimle yaptığım tatlıyı yedim..aslında bu hafta ellerimle çok şey yaptım..yemek olarak tabi..artık biraz bir şeyler yapabilmeliyim üniversitede geldi..mesela et kavurmayı öğrenmeliyim..bir de pilav...

alışveriş yapacağım ne zamandır hala yapmadım..balo içinde bir şeyler almalıyım..herkesin takım elbiseyle gideceği baloya en başından beri takım elbiseyle gitmeyi düşünmüyorum..benim gibi aykırılar çıkacaktır..dayımdan yardım almalıyım bu konuda..dayım iyidir severim..çok farklı ilişkimiz bizim..

dünden beri habertürk tv baydı yahu bu ne 27 mayısmış..hayır ben burda darbe savunacak değilim ama bu kadar da abartılmaz ki olaylar..bir ara menderes global bir lider olmuştu bu yayınlarda..yahu yok bu ülkede öz eleştiri kültürü de yok..zaten olsaydı böyle olmazdı ya..tamam her ne kadar cumhuriyet tarihinin en iyi anayasası yapılmış olsada kötü bir olaydır..demokrasiye ve hukuka büyük bir darbedir..

bahçedeki şeftaliler olgunlaşıyor..sevindim..çilekleri afiyetle yedim..diğer meyvelerde iyi durumda..aslında babamın işinden ötürü meyve sebzeden gına geldi..ama kendi bahçendeki ağaçtan olunca da farklı oluyor...

ee agin ne durumda ruhsal olarak..agin mana dünyasında pek manasız bir hal içinde:)aslında çevremde mutlu olmamam için bir neden yok..ama eksik var tabi..sevebileceğim farklı bir yere koyabileceğim bir insan..

bu aralar ev düzenimiz yok böyle de sürecek annem sabahtan anneannemin yanına gidiyor..babamda akşam oraya gidiyor..ameliyat olmuştu anneannem de..ben de bekar hayatı yaşıyorum..temizlik falan yapıyorum arada..bize temizliğe yardıma gelen abla da hastalanınca tamamen yük bana bindi..iyi ya alışıyorum ben de..

ben bu tarzda pek az yazı yazmıştım..şimdi kısa notları bitireyim dedim..

kendinize iyi bakın..

sağlıcakla kalın..

3 yorum:

Günlüğü Tutan Delikanlı dedi ki...

Meyveyi ağaçtan yemenin tadı başkadır agin ya, =) pilav yapmak da hiç kolay değildir. İnternette ölçek var bi sürü, kullanma. Bence her şeyi göz kararı ve ara sıra tadarak yap :)

agin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
agin dedi ki...

bak şimdi birazdan gidip çilek alıcam bahçeden:)
yemek konusunda önerilirini dikkate alacağım..pilav güzeldir ve zordur..ama uzak değilim ya yapabileceğimi düşünüyorum.:)
bu arada sildiğim yorum 05.05 de yayınlanmış..ben hep bu durumla karşılaşıyorum..