17 Temmuz 2011 Pazar

merhaba..

şimdiki gençlerde bir glee çılgınlığı var..izleyin tamam birşey demiyorum da..glee nin doğduğu yer öz be öz yeşilçamdır..hayat sevince güzel de glee nin doğuşunun işaretleri vardır..kantoyu da saymalıyız kısmen..ama işe kamera girdiği için hayat sevince güzeldir doğuşu..bir de hani biz de bir sürü güzel dizi var ken ne bu yabancı dizi merakı anlamıyorum..öyle bir geçer zamanki..kalbim seni seçti..kavak yelleri..küçük sırlar..kurtar vadisi..kollama..ve bunun dışında fenomenlerde var yaprak dökümü gibi..televizyonculuğumuza sahip çıkalım genç kardeşler..bu bir milli davadır..koruyalım kollayalım..izleyip izletelim..

sağlıcakla kalın..

10 yorum:

G R İ ❥ dedi ki...

koruyup kollamali deyince aklima birden batman davasi geldi. batman filmi sehrimiz batman'dan esinlenmistir diyen milletvekilini animsamim birden ..


glee-mania cok gereksiz ancak yesilcamda basladik demek biraz fazla iddali olmus gibi ..

Dr.eamer dedi ki...

"bir kuşu kelebeği bir taşı sevin yeter.." nası da kazınmış belleğime bu sözler yaa, o eski ayşecik filmlerinin tadını bulamıyosun şimdilerde..televizyonculuğumuz da ölmüş bence..ama "glee"ye sövmen hoşuma gitti, fazla abartılıyo

agin dedi ki...

*lô-lâ

batman olayına güldüm hatırlatma iyi olmuş..yeşilçamda başladık mevzu nükte yapmak amaçlı..

*dr eamer

her dönem filminin ayrı bir tadı vardır..televizyon ve film konusunda sanırım önemli olan iyi seyirci olabilmek..

G R İ ❥ dedi ki...

eh, gecenin bir korunde zihinde kasiyor artik demek : )

Serkan dedi ki...

ALLAH İYİLİĞİNİ KALDIRSIN.

Bu yazıyı bana yazmış olduğunu düşünüyorum zira benden önce benden sonra dersek benden önce glee'yi biliyor olmamalısın. Hatta sizin evde "oğoğoğ ne güzel söylüyorlar born this way'i oğoğoğ" diye açıp izletmem bu hususta büyük bir adım olmalı.

Müzikal <3<3 kalp.

agin dedi ki...

*lô-lâ

olur öyle..bir de benim üslupla ilgili tabi..:)

*serkan

senden önce glee yi biliyordum ne münasebet..ama ben o amerikan oyunlarına gelmem..

sdfasdf dedi ki...

Şimdi Glee ile diğer yabancı dizileri bir tutmanın mantıklı bir açıklaması yok öncelikle bunu belirteyim. Tabikide kaliteli türk dizeli var ancak bir el parmağını bile doldurmaz, son 4 senedir bu statüde görülecek Türk dizileri. Ayrıca tv' den dizi izlemek durumu Türkiye' de bir acı haline geldiğinden beğendiği halde izlemeyen pek çok insan mevcut bu dizileri. Diğer bir yandan da Glee dediğimiz şey bir nevi amerikan tv sektörünün "Arka Sıradakileri" tadına gelmiş durumda. Hani uzadıkca acayipleşen, tek düzeleşen gençlik dizilerinin farklı bir versionu gibi. Tabikide ilk 1 ve 2. sezonun yarısı için söylemiyorum bunu çünkü yeni bir tarz oluşumdu Glee o zamanlar. Ancak pek bir yere gitmiş olarak göremiyorum ben şu anda geldiği konumu. biz zamanları "Kyle XY" çılgınlığından çok da farklıymış gibi gelmiyor bana. Türk tv dünyasına sahip çıkma işine gelirse olay güzel bir istek olsa da türkiyenin %90 ın günde 4 5 saat den fazla tv izliyor ve izlediği her şey üzerine düşünmek gibi bir huyu olmadığından (sinema da dahil) genellikle önüne ne konulursa onu izliyor. kendi seçimlerini yapmak isteyeninse yabancı dizilerden başka çıkar yolu pek kalmıyor ama dediğim gibi bu yabancının yaptığı her şey mükemmeldir demek değil elbette :D

agin dedi ki...

*junior

yahu benim burdaki amacım biraz eğlenmekti..yoksa diğer yabancı dizilerle bir tutmak yahut..bu olayı bir milli dava oalrak görmek benim yapacağım iş değil..hayat sevince güzeli izledim tv de..aa yazam dedim..:)

G R İ ❥ dedi ki...

aginagin, ciks aolay tamamen bende .. bosver glee de komik aysecik de ..

ben ikisinede gulu(msu)yorum

agin dedi ki...

*lô-lâ

gülelim o zaman hep..:)