16 Ocak 2011 Pazar

merhaba..

şimdi mim yapacağım..günlüğünü tutan delikanlıdan gelen..

konumuz nesne olmaktan çıkmış nesnemsiler sanırım..öyle yazıyor da ben yapılan mimlerdeki mantıkla yapacağım..

bir kalem ihtiyacım vardı 9. sınıfa başlamamıştım..gittim ve kırmızı bir rotring aldım..ve ondan sonra benim şu günüme kadar beraberiz..artık o ben var olduğum sürece olması gereken bir kalem..öyle düşünüyorum..liseyi onla okudum..sınava onla girdim..bu sene giremeyecek olmak cidden üzüyor..ama üniversiteyi de onunla okumak istiyorum..hep o olsun..

kalemliğimde bir deniz minaresi var 3 sene oluyor heralde..sevdiğim bir arkadaşım vermişti..artık o hani deniz minaresi falan değil..sadece tebessüm veren bir küçük şey..neyse artık..

çantalarım var..lise hayatı boyunca hep kullandığım çantalar..biri bordo diğeri mavi..bordo olan büyük olanı..ama ben en çok maviyi kullanıyorum..zira ben maviyi seviyorum..lise hayatım boyunca aynı çantalar vardı..her ne kadar yıpransalarda üniversitede de kullanacam ben onları..

boxerlar benim için iç çamaşırından ötedir..ben onları rastgele giymem..dönemlik gözdeler vardır hatta..ruh halim don seçimimi hep etkiler..

onun dışında kupam, çay bardağım, bazı kitaplarım, odamın rengi her ne kadar nesne olmasada, ve bir kaç şey daha..ama öncelikli aklıma gelenleri yazdım bence..işte öyle nesneler..ben kimseyi mimlemicem..zira mimleyebilceğim kişiler mimlenmiş zaten..isteyen yapar..

sağlıcakla kalın..

4 yorum:

. dedi ki...

evet biliyorum beni mimlicektin hissettim evet (H)

agin dedi ki...

maşallah kendine de nasıl pay çıkartmışsın..

Günlüğü Tutan Delikanlı dedi ki...

donlara bittim. ama haklısın :D

agin dedi ki...

donlar öyle yahu..pantolona konusunda o kadar titiz değilim ben bir de..