7 Eylül 2011 Çarşamba

merhaba..


bugünlerde sersem gibiyim..sürekli içim sıkılıyor daralıyorum..sıkılıp çarşıya çıkıyorum..boş boş takılıyorum..artık kış gelsin istiyorum..ve hayat bana güzel olsun hani..evet istediğim üniversiteyi kazandım ama..şuan hayatımda değişen bir şey yok..çevremdeki insanlar bana mutsuzluk vermek için mi var..bazan benim de insan olduğum akıllarına gelmiyor diye düşünüyorum..hani hep senden bir şeyler beklenmesi..bir de sanırım bu tatil çok uzun sürdü..hep evde geçince daha da bunalttı..yeni şeyler söylemek istiyorum artık..

sağlıcakla kalın..

6 yorum:

Dr.eamer dedi ki...

hoşgeldin aramıza agin..özlemiştik

agin dedi ki...

dr eamer

hoşbulduk..agin aynı tas aynı hamam :)

Dr.eamer dedi ki...

olsun hepimiz öyleyiz:)

Dr.eamer dedi ki...

bu sıkıldığın günlerde sana naçizane bi kitap önericem "Kış Bahçesi-Kristin Hannah"

kitabı okurken sen bile üşüyeceksin emin ol;)

göz yaşlarıyla bitirdim kitabı inanamıyorum ama gerçekten başlangıçta hiç böyle ilerleyebileceğini tahmin etmemiştim, yazar kesinlikle iyi bi iş çıkarmış..

görüşmek üzere..

BeSexual dedi ki...

ya sen var ya benim şekil değiştirmiş halimsin bence lan! hayat döngünü söyliyim;üniye gitceksin 3-5 ortamdı,eğlendim oh yeah diceksin ki tekrar yaz gelecek ve sen tekrar o ortama döneceksin; oha amq diceksin hayatımda hiçbişi değişmemiş o 1 yılı da boş yere yaşamışım. en iyisi şah damarını tutup 4-5 sn tutup dolaşımını durdurman dermişim,şim şim.

agin dedi ki...

*dr eamer

benim hayatım roman be doktor..:) şaka tabi aldım listeye..

*rocco

yoksa biz kardeş miyiz..belkide ruh ikiziyiz..kader..