14 Mart 2010 Pazar

hayat bu zaten

merhaba...yazmayalı epey olmuş..yoğun bir şekilde geçiyor hayat ve benim internette sorun var..sadece benim değil bu bölgedeki herkesin..neyse bunları geçeyim..

dün bizim ufaklığın, yiğit'in doğum günü idi..oraya gittim..4 japon 1 de beta balığı aldım hediye olarak...kereta 3 yaşını doldurdu..beraber büyüyoruz.:)kuzenlerimi görme fırsatım da oldu..pek görüşmeyiz ve aramızda bir muhabbet yoktur..sadece biri ile sohbetim olur..ama yiğit farklı tabi:)iyiki doğdun yiğit...dün ordan geldik ablamla sohbet ettim bol bol..güldük eğlendik..
cuma akşamaı baktığımız fotoğraflardan konuştuk..eski fotoğraflara baktıktan sonra sen küçükken ne kadar güzelmişsin dediler bana evdekiler..:)alınmalımıyım bilmiyorum:)yahu tamam şimdi o güzellik olmaz amenna ama bu ten rengi nasıl bu kadar değişir yahu..:)olsun böyle de iyi...

aslında bugün babaannemin ölüm yıldönümü onu yad ettik..biz de toplandık bu akşam..ben daha 4,5 yaşındayken ölen o güzel insanın anısını yaşatmaya çalışıyoruz..bazan şaşırıyorum o yaşlarda gördüğüm bu insan ile yaşadıklarım nasıl olurdu hala kendini o günkü canlılığı ile korur..ama o kısa zamanda o küçük yüreğimle sevdiğim o güzel insanı her zaman anacağım..ruhun şad olsun babaanne..

hayat işte böyle bir gün arayla bir doğumgünü kutlarken bir ölümü anıyoruz..hayat bu zaten..gidenler ve gelenler..onların bıraktığı tebessüm ve acılar..

sağlıcakla kalın...

1 yorum:

bad-ı saba dedi ki...

o yaşlardaki anılar insanı daha fazla etkiliyor ve daha canlı kalıyor nedense..beynimiz bi dünya farklı saçma sapalak ve kötülükle dolu olmadığından galiba!
hayatın düzeni deyip geçmek çok sıradanlaştırır bir ölüm ve yeni bir yaşamı.
yaşam bunların arasındaki heyecanla,sevgilerle ve sözlerle değerlenir.üzüldüm babaannen için ama sevindim tüm yeni doğanlar için:)