2 Ocak 2010 Cumartesi

gürleyen gök olsun...

merhaba..saatim durdu 1 ocak akşam 8,25 te...pilli olsa anlarım niye durdu ki şimdi..ne yapıyorum bol bol livaneli dinliyorum...soru çözüyorum..ve hedefime daha net bir şekilde kitlendim artık...bu durumda payı olan üstada şükranlarımı sunuyorum..

sabah 7,30 da uyanıp yağmuru seyrettim..servis bekleyen işçilerin başlarını sokacak bir yer arayışını...yağmur doluya çevirdi birden camımdan sesler geliyordu çıt çıt çıt....şimşek çaktı gök gürledi...ve yağmaya devam etti..ben sıcak yatağıma dönmeye karar verdim.ama uykunun kokusunu da sevmem.yataktan ikinci kalkışımda camı açtım az...zaten yağmur da dinmişti..sanırsam dersane vakti yaklaşıyor..ben de hazırlanmalıyım yavaş yavaş...

sağlıcakla kalın...

3 yorum:

The SummerSon dedi ki...

Ankara'da da yağmur yağıyor şu anda :) Severim yağmur sesini de, sonrasındaki toprak kokusunu da. Bir de yağmur yağarken uyumayı severim, dinlendiriyor beni ve ders çalışmayı, farklı bir şekilde odaklanmamı sağlıyor sanırım :)

agin dedi ki...

ben kar'ın sessizliğini daha çok severim:)ama yağmur yağarken camı açmak güzel oluyor...ankarada yağmurdan sonra kokacak toprak kaldı mı?:)

The SummerSon dedi ki...

Kaldı, kaldı :P