29 Nisan 2010 Perşembe

gökyüzü bir hoş yahu

merhaba...havalar güzel değil mi...bugün nöbetçi kız geldi sınıfa beni müdürün çağırdığını söyledi...müdürde bilgi yarışması için yağladı pulladı beni...konu bu değildi neyse..beni çağıran nöbetçi kız güzeldi..ben bunu arkadaşa söyledim..son ders kız defteri almaya geldi..sonra birden sınıfta ismim geçmeye başladı gül gül öldük..yarın ne var sorularına maruz kalacağım kızlar tarafından..ama bir şey yok..bu arada bir de okulun gözde kızlarından birinden baloda partneri olma teklifi aldım biraz ters değil mi..kabul edebilirim sevdiğim bir arkadaş kendisi..ben başka partner düşünmüştüm ama..kitap siparişi vereceğiz don quijote 2 cilt sipariş edeceğim..orjinali okumayı çok istiyorum ve en iyi çeviri arıyorum..araştırdığım kadarı ile en iyisi yky çevirisiymiş..ama biraz pahalı bir de ciltli kutulu olanlardan var..ama alacağım sonuçta kendi kütüphaneme koyacağım ve para veriyorken iyisini almalıyım..bu akşam dolunay çok güzel yine..bulut da yok tertemiz yıldızlar ve dolunay..ne hoş değil mi..bu arada sınav sonuçları açıklanacak..umarım pazartesi açıklanır buna kendimi çok hazırladım..

sağlıcakla kalın..

Yalnızın Durumları XXII

Yalnız'ın adına
Hiç kimse konuşamaz..

O
Kendi kendisinin
Sanığıdır.

Özdemir ASAF

7 yorum:

Günlüğü Tutan Delikanlı dedi ki...

Yky çevirileri ve yayınları çok iyidir. =)

Dolunaya karşı kurtadam sevgisi gösteren birini tanıyordum bi' zamanlar. Ben de bazen severim ve izlersem ürperirim arada =)

agin dedi ki...

yky çevirileri ve yayınları iyi ama fiyatlarda iyi olabilirdi:)bu ülkede kitap pahalı yahu..mücevherden kdv alınmıyor, kitaptan kdv alınıyor buda memleketin hallerinden biri..

ben kendimi bildim bileli gökyüzünü seyrederim..dolunay da her zaman aynı ilgiyle hiç eksilmeyen heyecanla karşılanır..

bu yorumu 3. yazışım her göndere bastığımda internet kopmuş oluyor:)

The SummerSon dedi ki...

Mezuniyet yaklaşıyor desene :) Heyecanlı bekleyiş... Benim mezuniyet balomda bir sürü partnerim vardı, haha :D Hepsiyle de dans etmiştim :)

agin dedi ki...

ben de öyle düşünüyorum partner listesi yapacağım..

The SummerSon dedi ki...

Hehe :) Ben de liste yoktu. Beni kapan dans ediyordu :D

agin dedi ki...

gecenin adamıydın yani;)

The SummerSon dedi ki...

Sanırım :) Başka sınıflardan kızlarla da dans ediyordum.