16 Mart 2011 Çarşamba

merhaba..

arkadaşıma dedim ki ben aşık olacam..heyecanlandı kime dedi..ben de bilmiyorum kim olduğunu ama bir gün birine aşık olacam dedim..japaonyadaki nükleer santralde elli kişi tüm tehlikeye rağmen atıkların atmosfere karışmasını engellemek için çalışıyorlarmış..bunlarda insan..insanlığın onurunu yaşatanlar olsa gerek..bir insan silahlı saldırıya uğramış ben o açıdan bakarım..kurtulacakmış galiba..umarım kurtulur..ama televizyonda şarkı söyleyebilecek mi mevzu konuşuluyor..embesil misiniz..başbakan hastaneye gerekeni yapın demiş..başbakan aramasa gereken yapılmayacak mı ya da başbakan arayınca da farklı birşeyler mi uygulanıyor..sade vatandaşa da aynı ilgi..ağlayan adam da yoğun bakımdaki hastanın uyandırılmamasını isteyecek kadar kibar..neyse..şuan var ya deseler ki japonyada gönüllü çalışacak insanlar aranıyor..koşa koşa giderim..dersanede bir işgüzar oturdu gel kuzenlerini sayalım dedi..doksan beş tane sayabildim..ona göre ayağınızı denk alın..uzun bir aradan sonra sinemaya gidebilirim..belki..hala yalnızım..hala gecelerde boğuluyorum..hala kaçmak istiyorum..kilometrelerce koşmak..bağırmak..

sağlıcakla kalın..

7 yorum:

AltınDişliHayriye dedi ki...

1-japonyaya gitme
2-eski kocam beni vurmayı planlıyormuş benim içinde üzülür müsün

agin dedi ki...

öyle bir şey olsa giderim hayriye..değerimi bilemedin..

eski kocan sıkıysa vursun..aşiretimle dünyayı dar ederim ona..

AltınDişliHayriye dedi ki...

<3<3<3SÇS<3<3<3
KİB.

sdfasdf dedi ki...

bu depresiflik fazla koç, hani küçük şeyler mutlu ol dicem sanki ben olabiliyomuşum gibi. neyse siktir et. japonya iyi fikir, ama antenlerim falan çıkmasın sonra, ya çalışıp ölelim. ya çalışmayalım.

agin dedi ki...

*hayriye

aşka geldin birden..

*junıor

koç depresiflik değil aslında artık sımaya başlayan yalnızlık..kendimle başbaşa kalmak yoruyor artık..genciz yahu daha ama ölürsek de güzel bir amaç için ölmüş olcaz..serkan yaptırır helvamızı..

hemera-nyks dedi ki...

gel en iyisi şu japonyaya birlikte gidelim :)
-
hemera

agin dedi ki...

*hemera

sayımız artıyor..bence böyle bir düşünce bile gayet erdemli..