27 Ekim 2009 Salı

günlerin getirdiği

saygıdeğer blog bugün okul seçimle başladı hiç haz etmediğim insan okul başkanı oldu(bilseydim böyle olcağını ben aday olurdum).seçilen çocuk siyasi görüşü ile prim yapmaya çalışıyor...öğlen ticaret odasına yemeğe gittim yine dönüşü mandalina aldım.almanca dersinde arka eyalet mandalina yedik...okul çıkışı kavga vardı,ama olmadı birşey..blog ben hiç kavga etmem ama orda olmam gerekti.sonra soru bankası almaya gittim.tekrar bizim arkadaşlarla karşılaştım.geçtiğimiz yolda beden işçilerinin durduğu bir kıraathane varmış,tarzım deilller.hatta geçerken biz biri işten dönüyordu sanırım bakındı bize gitti.sonra arkadaşlarla otantik bir yere çay içmeye gittik.ben ayrıldım onlardan dersaneye uğradım bir.

eve geldim yemeğimi yedim gazetemi okudum.sonra vefat eden kuzenimin evine gittik.oğluyla oynadım bir süre...(kuzenimin eşi de kuzenim)zor bir durum ama kuzenim öldüğü gün herşeyden bihaber oğlunun yüzüne gülmek zorunda olmak ve böyle devam etmek..sonra tekrar eve dönüş biraz ders ve bilgisayar.yeni bir kataba başladım bu arada amin malaouf ''doğunun limanları''.sevdalinkayıda okuyorum aynı zamanda.bugün böyle blog sağlıcakla kalın.........

4 yorum:

Adsız dedi ki...

ne acı :( biz de dayımı kaybettiğimizde ona bunu söyleyene kadar anneannemin yüzüne gülmek zorunda kalmıştık :(

her neyse...

amin maalouf...doğunun limanları...tek kelimeyle süper...en sevdiğim yazardır kendileri :) iyi okumalar...

M. dedi ki...

bugün bizim okulda da seçim vardı ve de benim de haz edemediğim biri oldu biricik okul başkanımız...

kayıplar ve de arkada kalanlar. en masumları çocuklar. nasıl anlatabilirsin ki...

son olarakta kitaplar. ikiside birbirinden güzel. okurken yaşanılacak kitaplar. iyi okumalar...

mor yel dedi ki...

ayşe kulin'in okuduğum ilk eseriydi "sevdalinka". çok etkilemişti beni. onu okuduktan sonra ayşe kulin hayranı oldum. okunması gerekenler arasında olmalıdır.

en saf ve temiz kalplere sahip varlıktır çocuklar. en çokta onlara anlatmak, kabullenmelerini beklemek zordur. yinede birşey olmamış gibi davranabilmekte büyük bir erdemdir. ben yapamazdım.

agin dedi ki...

teşekkür ediyorum sizlere...