13 Ekim 2009 Salı

yatak odasında feylosofluk...

ah blog senden bir yardım istiyorum.bende ''yatak odasında felsefe'' isimli bir kitap var.geçen yıl okumuştum.fransız feylosof marquis de sade in marjinal bir eseri.

eser,özgür düşünce ve doğayı yüceltir.çocukken kabul ettiğimiz tüm değer ve yargıları alt üst eder.bunuda daha etkili olsun diye cinsellik üzerinden anlatır.ama bunu anlamak biraz zor oluyor eserde.şöyle söyliyeyim eseri okuyup mantığına inmeden benimseyen biri,sapık ruhlu bir seri katil olur.

nerdsen çıktı bu mevzuu?bir arkadaşım benden istiyor bu kitabı.ama verip vermemek konusunda hala kararsızım çünkü etkilenmesinden korkuyorum:)bu konuda yardım istiyorum,akıl akıldan üstündür...belki yapacağım bir hata yüzünden toplum bir psikopat daha kazanıcak..;)

*merak eden olursa kitabı verebilirim.gerek yok alırız derseniz de alın o zaman...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

kitabı merak ettim şimdi.. :)

Serkan dedi ki...

Getir şu kitabı Agin yoksa daha kitabı okumadan psikopat olacağım ona göre :D

Yahu ben o kadar anlayışsız bir kimse değilim. Herhalde kitabın altında yatan derin düşünceleri irdeleyeceğim okurken :D

agin dedi ki...

*gümüşdiken

merak ettiğin kitap seni hayal kırıklığına da uğratabilir,beni uğrattığı gibi...ama oku düşünce kitabı,her kitap okunur...ama bu ülkede okunmaz çünkü kitaplar çok pahalı ben saçmaladım...:)

**serkan
sen bekle henüz emin değilim bu konuda...